Hírek

2004.12.14. 00:00

Épülő házukra költik a pénzt

Otthonuk befejezésére költi nyereményét a gödi házaspár. Kinics Péterné és férje a Milliókat érő Reggel-ek című játékunkon vett részt.

Kiss Gergely

[caption id="" align="alignleft" width="220"] Judit és Péter először nem akarta elhinni, hogy tényleg milliomosok lettek lapunk segítségével
[/caption]- Sikítozni kezdtem az örömhír hallatán – mondja Kinicsné Romhányi Judit (24). Nyertesünk múlt csütörtök este értesült az égiek ajándékáról. Későn ért haza munkából, a levelek elolvasása estére maradt. – El is felejtettem, hogy sorsolnak – meséli. – Korábban mindig gondoltam rá, hátha én leszek a következő. Most eszembe sem jutott. Még akkor sem gyanakodtam, amikor megláttam a Sürgős feliratú táviratot. Először azt hittem, rossz hírt kapok, félelmem azonban rögtön szerteoszlott. Örömömben a férjem nyakába ugrottam.
Kinicsék egész éjszaka nem aludtak. Senkinek nem mertek szólni, nehogy elkiabálják. Másnap szerkesztőségünket hívták először. Miután a hírt megerősítettük, tegnap boldog mosollyal arcukon érkeztek hozzánk. A másfél éves házasokra a legjobbkor kacsintott a szerencse. Házépítésbe fogtak, minden forintra szükségük van.
– Hiteleket vettünk fel, a keresetünk nagy része törlesztésre megy – mondja a férj. – A családnak is szóltunk, idén ne számítsanak karácsonyi ajándékra. A milliós nyereményből azonban a fa alá is jut. A házaspár kezdetektől olvassa lapunkat. – A Reggel színes és olvasmányos. Emellett minden fontos eseményről tájékoztat, így nem maradunk le semmiről.

Kinicsné Romhányi Judit

Született: Budapest, 1980. június 15.

Lakhely: Göd

Főiskola: munkája mellett jelenleg számvitelt tanul a Budapesti Gazdasági Főiskolán

Munkahely: egy magyarországi cégcsoport

Foglalkozás: könyvelő

Félretett pénz: nincs

Házastárs: Kinics Péter (32), épületgépész

Gyerekek: még nincs, egy fiút és egy lányt szeretnének

Háziállat: két kutya és egy macska

Hobbi: kertészkedés, olvasás

kedvenc étel: a rizsfelfújt

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!