Hírek

2004.12.16. 07:23

Janics, Majoros és a vízilabda-válogatott

BAMA

[caption id="" align="alignleft" width="254"] Együtt örül a két egyéni győztes, az Athénban két aranyat lapátoló Janics Natasa és a birkózóbajnok Majoros István
[/caption]A Budapesti Kongresszusi Központban a Sportcsillagok Gálaestjén adták át az Év sportolóinak járó díjakat. A hazai sportújságírók idén 47. alkalommal szavaztak a legjobbakra.

Nem született meglepetés: az athéni olimpián sikerrel szerepelt sportolók és edzőik vitték el a díjakat. Az ünnepségen vette át a Magyar Sportújságíró Szövetség által létrehozott Emberség-Sportbarátság elnevezésű díjat a Benfica labdarúgócsapatát képviselő Eusébio. A lisszaboni klub a január 25-én tragikus körülmények között elhunyt játékosa, Fehér Miklós iránt tanúsított tiszteletadásért kapta az elismerést.

A fogyatékos sportolók versenyében Pásztory Dóra (úszás), Sánta Krisztián (úszás), a kerekesszékes vívócsapat, az edzőknél pedig Petrov Anataloij (úszás) nyert.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!