Hírek

2004.12.21. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Érd Hóügyelet
Március 15-ig működtet az ÉVÁÉP Kht. hó-ügyeletet. Havazás esetén először a főutakat, a tömegközlekedési járművek útvonalait és a gyűjtőutakat takarítják le. A múlt heti ónos eső időszakában  eredményesen végezték a csúszásmentesítést. (vs)

Budaörs Határ
A gazdaságilag biztos lábon álló város nem bővülhet a végtelenségig.
A 2015-ig érvényes területfejlesztési elképzelés szerint 12 ezernél több lakás nem kívánatos a városban. (vs)

Fót Ügyelet
A polgármesteri hivatal december 24-én zárva lesz. December 27. és 30. között 8 és 16 óra között, december 31-én pedig 8 és 12 óra között ügyeletet tartanak. (vs)

Szentendre Bérbe vagy örökbe
A város a Bogdányi u. 34. szám alatti ingatlant vagy bérbe adja hosszú távra vagy értékesíti. A Dózsa György utca 3. alatti ingatlant pedig eladja. A bevételek a költségvetést növelhetik. Pályázni 2005. január 10-ig lehet. (vs)

Diósd Megérkezett a Jézuska
Hagyományosan a diósdi iskolások a karácsony előtti hét végén köszöntötték egymást és tanáraikat. Az ünnepségen a szülőket, nagyszülőket műsorral szórakoztatták a gyerekek. (vs)

Gödöllő Iskolafejlesztés
A Török Ignác Gimnáziumnak két új tanteremre van szüksége. A tervezésre 900 ezer forintot irányoztak elő. A legkisebb költséggel a legegyszerűbben kivitelezhető megoldás tervei készültek el. (vs)

Verőce Nem billent
Pályázati sikereinek köszönhetően Verőce bevételei közel tizenötmillió forinttal nőttek. E pénzekkel idén sikerült stabilizálni a település költségvetését. (lma)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!