Hírek

2004.12.10. 07:09

Keresztül Pest megyén

BAMA

Megyei közmeghallgatás
Pest megye közgyűlése ma délelőtt 10 órától tartja decemberi ülését. A hagyományoknak megfelelően a napirendi pontok tárgyalását megelőzően közmeghallgatásra kerül sor. (vs)

Fót helyi kitüntetések
A hatályos rendelet szerint a helyi szervezetek, intézmények, pártok, egyesületek, választópolgárok személyes javaslataikat december 31-ig nyújthatják be a polgármesteri hivatalba. A kitüntetésre javasolt személyekről a képviselő-testület a februári ülésén dönt. (vs)

Gödöllő Téli menetrend
A királyi kastélyban a téli nyitva tartás szerint a múzeum 10–17 óráig látogatható, a barokk színházba 15 órakor indul az utolsó csoport. A pénztár 16 óráig üzemel. A kastélypark kapui reggel fél 6-tól 17 óra 30-ig tartanak nyitva. (vs)

Szentendre Adventi gyűjtés
Jótékonysági céllal december 11-12-én, 18-19-én, szombaton, vasárnap a Fő téren 9–17 óráig gyűjtést tartanak a Szentendrei Rotary Klub tagjai. Az adományozókat forralt borral, zsíros kenyérrel, karácsonyi süteményekkel várják, az összegyűlt pénzből pedig játszótereket hoznak majd létre
a városban. (vs)

Törökbálint Megnyitott a második
Néhány héttel ezelőtt Biatorbágyon nyílt a nagy divatvilágmárkák kifutó modelljeit árusító, úgynevezett outlet áruház. Tegnap nyitott Törökbálinton a második ilyen központ. A nemzetközi befektető és üzemeltető csoport a beruházásra 25 millió eurót fordított. A központ az M1-es és az M7-es közötti M0-s szakaszról közelíthető meg. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!