Hírek

2004.12.18. 07:14

Maradnak a tanulságok

Malonyai P.

Merészen ígért továbbjutást az UEFA-kupa csoportköréből László Csaba. Azért volt bátor a vállalása, mert rendre csak benne volt elegendő mersz, a futballistáiban már kevésbé. Legalábbis akkor, amikor bizonyíthatott volna a csapat: itthon a Feyenoord (1-1) és a Basel (1-2) ellen.

Mindkétszer a Fradinál volt az előny, s egyszer sem sikerült megtartania.
Csütörtökön viszont kitett magáért a Ferencváros, idegenben nyert a Hearts ellen (1-0), Rósa gólja azonban önmagában mindenképpen kevés lett volna az üdvösséghez, hiszen a Basel is győzött (1-0 a tartalékos Feyenoord ellen).

– Kiestünk, ez kudarc, ugyanakkor mind a négy mérkőzés roppant tanulságos volt, s a tapasztalatokra építhetünk majd – mondta László Csaba. A meccs krónikájához tartozik, hogy a két edző a lefújás után összekapott egymással.

A Fradi trénere szerint „Robertson úrnak tudnia kellene, hogy ápolás után illik visszaadni a labdát az ellenfélnek”, a Hearts mestere viszont a magyarok durva játékára hivatkozva visszautasította László felé nyújtott kezét. „Ha összefutunk valahol, szívesen meghívom egy pohár sörre, és megbeszélhetjük a történteket – zárta le az ügyet a Fradi edzője. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!