Hírek

2004.12.03. 06:06

Politikusok – Magánügyek

BAMA

Tóth Imre csak szenved, ha egy nap nem zenélhet
Tóth Imre fideszes országgyűlési képviselőt szabályosan elvonási tünetek gyötrik, ha két-három napig nem ér billentyűhöz. Mint mondja, nála a belső harmóniát a zene harmóniája teremti meg, ezért máig hódol muzsikálási szenvedélyének. A tangóharmonikán, zongorán, szintetizátoron, gitáron egyaránt játszó honatya korábban Debrecentől Békéscsabán át Szegedig végigzenélte az ország délkeleti szögletét.

Kukorelli István jogtudós politológusokkal focizik
A Jogtatók csapatában ma is együtt focizik Kukorelli István alkotmánybíró Stumpf István jogtudóssal, Kéri László politológussal, Bihari Mihály alkotmánybíróval. Változó sikerrel, de az alkotmánybíró szerint nem is ez a lényeg. A foci csak ürügy. A mérkőzések után fehér asztal mellé ülnek, sörözgetnek, beszélgetnek. Bihari Mihály és Kukorelli István egyébként az Alkotmánybíróság csapatában is játszik.

Gráf József legszívesebben Jázminnal játszik 
Gráf József szigetvári szocialista honatya rengeteg elfoglaltságára panaszkodik. Alig jut ideje kedvenc időtöltésére, a teniszre. – Nagyon fontos számomra a sport, a mozgás. Hiszen ahogy az évek múlnak, fogy
a frissesség – mondta –, ám mostanában meglehetősen sokat kell a házban tartózkodni és egyéb teendők is lekötnek. Persze van egy igen kedves feladata: egyetlen unokája, a három és fél éves Jázmin, aki elfeledteti vele a világot.

Gerbovits Jenő birtokán rengeteg szilva termett
Gerbovits Jenőnek, az Antall-kormány tárca nélküli miniszterének öt hektár gyümölcsöse van. A zicsi gazdálkodó büszke a gazdaságára. Az idén különösen jó volt a termés, a szilvát nem győzte betakarítani a család. A szomszédoknak, ismerősöknek ajánlotta föl a lehullott pálinkánakvalót. – Öreg paraszt vagyok – vallja magáról a kertészmérnök Gerbovits –, nem nézem tétlenül, ha földön a termés.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!