Hírek

2005.01.06. 05:21

Átigazolási hírek a labdarúgó NB. I-ben

BAMA

Ferenczi István, a gólzsák Törökországba szerződött
VASAS Az angyalföldi klub ősszel nyolc bajnoki gólt szerzett csatára, Ferenczi István a Rizesporhoz igazolt. A törökök őszszel megnézték a Vasas–MTK mérkőzést, s akkor figyeltek fel a magyar támadóra. Ferenczi hároméves szerződést kötött a klubbal.

Egressy Gábor síel, s nem megy Ciprusra
DIÓSGYŐR Egressy Gábor nem volt ott a januári felkészülés kezdetén. Igazoltan hiányzott, miután péntekig „TF-esként” sítáborban
vesz részt. Elterjedt vele kapcsolatban, hogy Ciprusra szerződik. Szerződésében szerepel is egy pont, mely szerint a klubnak külföldre el kellene engednie, de ő cáfolta, hogy a szigetre igazolna.

A szerb Igor Bogdanovics négy esztendőre írt alá
DEBRECEN
Négyéves szerződést írt alá a Loki csapatánál Igor Bogdanovics. A szerb csatár egy évvel ezelőtt került kölcsönjátékosként a DVSC-hez. 

Illés Béla és a légiósok később kezdik a munkát
MTK A kék-fehérek is megkezdték a felkészülést. A keretben egyelőre nincs új játékos, sőt hiányzott a Brazíliából a héten viszszatérő Welton Silva, valamint a hazájában az ortodox karácsonyt ünneplő Goran Jezdimirovics és Mladen Lambulics. A gárda veteránja, Illés Béla csak január közepén kapcsolódik be a munkába.

Waltner Róbert és Sebők Vilmos habozik
Zalaegerszeg Tegnap délelőtt egyeztetett a klubvezetéssel Gellei Imre. Az edző arra volt kíváncsi, ki megy, és ki marad a csődbe jutott klubnál. Nos mint elmondta, egyelőre minden képlékeny, de arra van esély, hogy Waltner Róbert és Sebők Vilmos maradjon. Akit lehet, szeretnének visszatartani a távozástól.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!