Hírek

2005.01.25. 00:00

Keresztül Budapesten

BAMA

XII. kerület VAKOLATHULLÁS
Nagy mennyiségű vakolat hullott le a Nagyenyed utca és a Böszörményi út találkozásánál egy lakóház homlokzatáról. Az épület előterét biztonsági okokból lezárták. (ka)

XIII. kerület SZÖVETSÉG
Az önkormányzat úgy döntött, csatlakozni kíván a VIII., IX., X., XI. és XIV. kerülettel együtt megalapítandó Budapest
Gyűrű Szövetség nevű társuláshoz. (nvzs)

XIV. kerület DÍJ
Az Év Embere Zuglóban elismerés idei díjazottja Mericske Zoltán, a Szent István Király Zeneiskola ütős együttesének vezetője. (nvzs)

XV. kerület AJÁNDÉK
Tíz darab számítógépet adott át tegnap az AsiaCenter a Kavicsos közi Kínai-Magyar Kéttannyelvű Iskola közösségének. Az eseményen részt vett Hajdu László polgármester is. (pg)

XVI. kerület INTERPELLÁCIÓ
Csomor Ervin egyéni képviselő információja szerint a polgármesteri hivatal egymillió forint közpénzt fordított a tulajdonában lévő három autó téli felkészítésére. A képviselő ez ügyben nyújtott be interpellációt. (pg)

XVII. kerület SZOLGÁLTATÁS
Ingyenes növényvédelmi tanácsadás lesz ma a kerületi Fidesz-irodában. Az érdeklődők kérdéseire 18 és 19 óra között Gál Miklós válaszol. (pg)

XVIII. kerület FESTÉSZET
A Kondor Béla Közösségi Házban február 3-ig látogatható Gál Lajos képzőművész kiállítása. (dná)

XIX. kerület NYERTES PÁLYÁZAT
Fővárosi pályázaton több mint egymillió forintot nyert a városrész a kutyapiszok eltávolítására szolgáló eszközök kihelyezésére. (dná)

XX. kerület MOZI
Képtár lesz az egykori Világosság filmszínházból. A mozi épületén nincsenek ablakok, ezért alkalmas hatalmas festmények kiállítására. Az átalakítást, amelyre hamarosan pályázatot írnak ki, a kulturális minisztérium is támogatja. (vz)

XXI. kerület GAZDÁLKODÁS
Kedden tartja ülését a képviselő-testület. A napirendtervezetben több mint tíz előterjesztés szerepel. Várhatóan módosítják a testület szervezeti és működési szabályzatát is. (vcs)
 
XXII. kerület FARSANG
A kerület Német Kisebbségi Önkormányzata február 12-én farsangi batyus bált tart. (vcs)

XXIII. kerület SZÖKŐÁR
A képviselők úgy határoztak, hogy az önkormányzat költségvetéséből ötszázezer forintot utalnak át a szökőár áldozatainak. Geiger Ferenc polgármester százezer forintot ajánlott fel. (vcs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!