Hírek

2005.01.10. 06:08

Keresztül Pest megyén

BAMA

Százhalombatta Új jegyző
Közös megegyezéssel megszűnt Siklósné dr. Deáki Julianna jegyző megbízatása január 15-én. A képviselő-testület rendkívüli ülésén döntött a jegyzői állás betöltésére vonatkozó pályázat kiírásáról. A benyújtási határidő: 2005. február 18. (vs)

Diósd Pótszilveszter
A helyi hagyományőrző klub idei első klubnapja a vigasság jegyében telt. Az év végi sűrű program miatt ugyanis csak most búcsúztatták közösen az elmúlt évet. Az országos hírű Vadvirág énekegyüttes népdalcsokorral köszöntötte a házigazdákat. (vs)

Vác Utcai munka
Ebben az esztendőben az utcai szociális munka bevezetésével tovább nőttek a Váci Családsegítő Központ feladatai. A szervezet feladatkörébe tartozik ezek után – többek között – a család- és gyermeksegítő szolgáltatás szervezése és végrehajtása, valamint a házi segítségnyújtás is. (lma)

Verőce Átalakítás
A volt Express-tábor rendezési tervével kapcsolatos anyagban tévesen szerepelt a patak melletti védősávra előírt távolság. A tulajdonos és a felettes hatóságok kérésére a képviselő-testület támogatta, hogy a belterületen a védőtávolság hosszát módosítsa az önkormányzat. (lma)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!