Hírek

2005.01.28. 07:51

Kimi majdnem megmutatta

Kocsis Máté

[caption id="" align="alignleft" width="96"] Ha autóba kell ülnie, nincs semmi gond Kimi Raikkönennel, amikor viszont szórakozni indul, nagy lehet a baj.
[/caption]Kimi Raikkönen nemrégiben – a Bild beszámolója szerint – a Kanári-szigetek egyik szórakozóhelyen ittasan botrányt okozott. Az eset megismétlődött, a finn pilóta most London egyik éjszakai bárjában rúgott ki a hámból.
A McLaren-Mercedes versenyzője – barátaival múlatva az időt – táncosnőkre és italokra mintegy 7000 eurót (1,7 millió forint) költött. Kiminek nagyon tetszett a műsor, mert utána a színpad elé tántorgott, és mutogatni kezdte volna magát, ha nem lép közbe a bár igazgatója.
– Teljesen ledöbbentem. Alig hittem el, hogy a világ egyik legjobb pilótáját látom a földön feküdve, alsónemű nélkül – nyilatkozta a főnök. – Nem számít, hogy világhíresség, senki sem viselkedhet így – tette hozzá.
A McLaren vezérigazgatója, Martin Whitmarsh bejelentette, mindenekelőtt kiderítik, pontosan mi is történt. Azt azonban elismerte, hogy egyáltalán nem örülnek neki, hogy versenyzőjük neve újabban a botrányok kapcsán szerepel a sajtóban. Raikkönen viszont a tőle megszokott hűvös módon reagált a történtekre: – Semmivel sem lettem lassúbb… 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!