Hírek

2005.02.09. 06:13

Ásványvíz-Oscart kapott a Szentkirályi Ásványvíz

Bán K.

Idén is Eauscar-díjjal, ásványvíz-Oscarral jutalmazták a Szentkirályi Ásványvizet a párizsi Aqua-Expón. Első alkalommal tavaly, a szénsavmentes kategóriában, 2005-ben pedig az ízesített víz kategóriájában szerezték meg az első helyezést jelentő Eauscar-díjat, az egyedi fejlesztésű rózsaolajjal és gyógynövény-kivonatokkal ízesített ásványvízzel.
A Szentkirályi Ásványvíz Kft. első ízben 2004-ben nevezte be termékeit a párizsi Aqua-Expó-ra, ahol a szénsavmentes ásványvíz kategóriában – több nagy nemzetközi márkát is maga mögé utasítva – megszerezte a legkomolyabb nemzetközi elismerést jelentő első helyezést.
Idén nem a szénsavmentes kategóriában indult a Szentkirályi Ásványvíz, mégis kiválóan szerepelt: újra Eauscar-díjban részesült az ízesített víz kategória győzteseként. A rózsaolajjal és gyógynövény-kivonatokkal ízesített vizet ugyanabból a forrásból palackozzák, mint a szénsavas és szénsavmentes ásványvizeket, és természetes anyagok felhasználásával ízesítik. Ezt az italt elsősorban a fiataloknak és az egészséges életmódot folytatóknak szánják. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!