Hírek

2005.02.15. 08:49

Négy perccel a vége előtt még vezettünk

Árvay Sándor

Öt perccel a találkozó vége előtt nem kis meglepetésre még a magyar válogatott vezetett 2-1-re a novemberi világbajnok spanyolok ellen. Végül a hajrában triplázó ibériaiak érvényesítették a papírformát.
Az ostravai Európa-bajnokság nyitónapján Kozma Mihály csapata remek védekezésének és Balázs Zoltán kapus bravúrjainak köszönhetően a találkozó zárószakaszáig tartotta magát a spanyolok ellen.

Az együttes átvészelte Szabó Zoltán kiállítása miatti emberhátrányát. A vetélytárs első gólja után Simon Balázs filmbe illő kapáslövéssel egyenlített, majd nem sokkal később Frank a vezetést is megszerezte. Szorult helyzetükben a technikás spanyolok a 35-38. perc között három gólt rámoltak be a fáradó magyar együttes kapujába.

Spanyolország–Magyarország 4-2 (0-0). Gólok: Torras (27.), Rodriguez (35. és 36.), Daniel (38.), illetve Simon (28.), Frank (34.)
A csoport másik mérkőzésén a címvédő Olaszország 8-3-ra verte Portugáliát. Csapatunk kedden 14.30 órától (tévé: Eurosport) az olaszok ellen lép pályára, majd egy nap szünet után csütörtök este (19.30) a portugálok ellen zárja a csoportkört. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!