Hírek

2005.02.08. 00:00

Nyertesünk utazást szervez családjának

Kiss Gergely

[caption id="" align="alignleft" width="302"] Nagy Jenő miskolci olvasónk még ma is örül a megnyert pénznek
[/caption]

November közepén vette át a Reggel harmadik bruttó öt és fél millióját Nagy Jenő (35), miskolci olvasónk. – Az egész családom hálás a sorsnak, a pénz mindannyiunknak ad egy kis biztonságot – mondta lapunknak. – Az összeg egy részét lekötöttem, így bármi történik, van mihez nyúlnunk.

Nyertesünk húszéves autóját is lecserélte. Egy új Ladát vett. – Szép nagy kocsi, a feleségem a két gyermekkel kényelmesen elfér benne. Tavasszal a lakásunkat is felújítjuk, kicseréljük az összes nyílászárót – meséli. Jenőnek más tervei is vannak. Útlevelet csináltat az egész családnak, és kirándulni viszi a csapatot. Miskolcon laknak, így a szlovák hegyekig nem vezet hosszú út. – A környékünkön sokan tudják, hogy nyertem, láttak a Reggelben – mondta. – Szomszédaim is kedvet kaptak az újsághoz, mindennap megveszik. Én már a megjelenéskor előfizettem a lapra, így a Reggel házhoz jön. Nem vagyok telhetetlen, de az új nyereményjátékot biztosan kipróbálom.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!