Hírek

2005.03.30. 00:00

A legtöbb autót Zuglóból lopják el a bűnözők

Sz. L.

Zugló vezeti azon budapesti kerületek listáját, ahol romlott a közbiztonság. A legtöbb autót itt lopták el tavaly, és a legtöbb lakásbetörés is ebben a kerületben történt. A HavariaPress jelentése szerint 2004-ben több mint hatszáz gépjárművet vittek el az autótolvajok a XIV. kerületből. Dobogós helyen áll Óbuda és a XI. kerület is. Gépjárműbiztonság szempontjából a legbiztonságosabb a VI. és a VII. kerület. A legtöbb betörést is a XIV. kerületben követték el. Második ebben a kategóriában a XIII., illetve harmadik a XI. kerület. A legtöbb rablás a IX. kerületben volt. Második a XI., harmadik a XIII. kerület. E három kerületben követték el a rablások 30 százalékát.
A legbiztonságosabb Soroksár volt 2004-ben. Itt mindössze 35 autólopás és öt rablás történt. Javult a helyzet a Józsefvárosban. A kerület csak a személy elleni bűncselekmények terén állt az élen 2004-ben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!