Hírek

2005.03.30. 08:08

Csak a győzelem adhat némi reményt

Magyarország válogatottja ma este Bulgáriával játszik világbajnoki selejtezőt, és a továbbjutásra csak akkor marad remény, ha győz Matthäus csapata.

Lázár Lajos

[caption id="" align="alignleft" width="259"] Lothar Matthäus kapitánynál még mindig nagyon jó helyen van a labda
[/caption]Csoportunkban a svédek, valamint a horvátok megugrottak, és lépést tartani velük a három pont megszerzésével lehet. Válogatottunk tegnap reggel sétával kezdte a napot a Buda környéki hegyekben, majd visszatérve a szálláshelyre, a Petneházy Country Clubba, a szövetségi kapitány taktikai értekezletet tartott. Az ebédet követően a játékosok pihentek, míg Lothar Matthäus Dunaújvárosba utazott, hogy megnézze az utánpótlás-válogatott Európa-bajnoki selejtezőjét.
Este a mérkőzés színhelyén, a Szusza Ferenc-stadionban edzés szerepelt a programban. Ez után a bolgárok tartottak edzést Újpesten, a mai mérkőzéssel azonos időpontban.
Számukra is rendkívül fontos ez a meccs. A svédektől elszenvedett hazai vereség után egy újabb kudarc nagyon nehéz helyzetbe sodorná ellenfelünket. A magyar szövetségi kapitány úgy döntött, ma délelőtt tart még egy átmozgató edzést, amelynek helyszíne a Pénzügyőr pályája lesz.

Így kezdünk ma este

Lothar Matthäus a következő csapatot tervezi a bolgárok ellen: Király – Bodnár, Stark, Juhász, Lőw – Böőr (Rósa D.), Korsós Gy., Vincze O., Huszti – Szabics, Torghelle.

A találkozó játékvezetője a holland Jan Wegereef lesz.

A mérkőzés 20 óra 45 perckor kezdődik, és az RTL Klub egyenes adásban közvetíti.

Győzött az utánpótlás

Tegnap délután Dunaújváros adott otthont a Magyarország– Bulgária utánpótlás-Európa-bajnoki selejtezőnek. A mérkőzés egyetlen gólját Magasföldi szerezte az 53. percben. A magyar csapat elérte célját, hiszen a győzelemmel (1-0) csoportjában előrelépett a második helyre, így maradt esélye a továbbjutásra.

Lázár Lajos Így kezdünk ma este Lothar Matthäus a következő csapatot tervezi a bolgárok ellen: Király – Bodnár, Stark, Juhász, Lőw – Böőr (Rósa D.), Korsós Gy., Vincze O., Huszti – Szabics, Torghelle.

A találkozó játékvezetője a holland Jan Wegereef lesz.

A mérkőzés 20 óra 45 perckor kezdődik, és az RTL Klub egyenes adásban közvetíti. Győzött az utánpótlás Tegnap délután Dunaújváros adott otthont a Magyarország– Bulgária utánpótlás-Európa-bajnoki selejtezőnek. A mérkőzés egyetlen gólját Magasföldi szerezte az 53. percben. A magyar csapat elérte célját, hiszen a győzelemmel (1-0) csoportjában előrelépett a második helyre, így maradt esélye a továbbjutásra. Lothar Matthäus kapitánynál még mindig nagyon jó helyen van a labda -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!