Hírek

2005.03.31. 07:17

Fecó már szervezi a sitkei bulit

Parcsami Gábor

– A múlt év végén jelent meg a Korálról egy DVD. Mit csinál azóta?
– Nem mondanám, hogy azóta unatkoznék, sőt többet dolgozom, mint bármikor – mondja Balázs Fecó (54). – Évszakok című műsorommal járom az országot és a határon túli magyarlakta településeket. Ezeken a koncerteken régebbi Korál-dalokat és saját szerzeményeket játszom. Legközelebb vasárnap Kecskeméten, a Fő téren lépek fel. Ezenkívül már készülök december 11-ei estemre a Művészetek Palotájában. Egy különleges akusztikus koncertet adok.

– Mi újság az együttes körül?
– Már készül az új Korál-lemez. Egy-két szám teljesen készen van, a többit csiszoljuk. Remélem, még ebben az évben elkészülünk, s egy fergeteges bulin be is mutathatjuk.

– Az idén is lesz rocktalálko-zó a sitkei kápolnánál?
– Viccel? Miért ne lenne?! Már gőzerővel szervezem. Augusztus utolsó hétvégéjén ott lesz a rockbandák színe-java. Hogy pontosan kik lépnek fel, arról még korai lenne beszélni. A Tankcsapda és a szombathelyi Lord már elfogadta a meghívást. Én a régi számaim mellett az Időtörés című legutóbbi albumomat is bemutatom.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!