Hírek

2005.03.26. 00:00

Húsvéti tojáskeresés a Vidám Parkban

Még fel sem ocsúdtak a gyerekek a március tizenötödikei ingyenkörhintázásból, máris újabb ajándékokkal várja őket a fővárosi Vidám Park. Vasárnap és hétfő déltől számos programmal kedvesnek a fiataloknak a városligeti vurstliban.

Tóth Tímea

– Bohócok és arcfestők szórakoztatják majd a gyerekeket – mondja Tari Julianna vezérigazgató. – Emellett több száz húsvéti tojást rejtünk el a parkban, és valamennyire ráragasztunk egy ajándékjegyet.

Azoknak is érdemes húsvétkor kimenniük a Vidám Parkba, akik már kinőttek a tojáskeresésből. A negyven játék közül ugyanis már csak az úgynevezett Adrenalinhinta és a Hernyó nem üzemel. Az utóbbinak nyárig visszaállítják eredeti, század eleji formáját. Helyette a kicsik kipróbálhatják az új kalózos körhintát és a kisvonatot is. Természetesen a nagyoknak is készül egy új, izgalmas játék. Újdonság, hogy húsvéttól a diákok, a családok és a nagycsaládok kedvezményes belépővel mehetnek a Vidám Parkba. Sőt, áprilisban hétfőtől csütörtökig díjtalan lesz a belépés.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!