Hírek

2005.03.24. 00:00

Keresztül Pest Megyén

BAMA

Abony Telt ház A Bihari János Zeneiskola támogatásával kezdett hozzá az „Abonyi Muzsikáló Gyermekekért Alapítvány” a zenebölcsi szervezéséhez. Az első foglalkozáson több mint harminc gyermek gyűlt össze, így a folytatás következik. (vs)

Budakeszi Pályáznak A képviselő-testület úgy döntött, hogy részt vesz a MeH Európa napok pályázatán, a részvételhez szükséges 600 ezer forintos önrészt biztosítja. Kedvező elbírálás esetén kétmillió forintot kaphat a város. (vs)

Érd Kedvezmény A 70. életévüket betöltött ingatlantulajdonosok, amennyiben nyugdíjuk kevesebb 74100 forintnál szemétszállítási díjmentességet kaphatnak. Azok a 70 év feletti házaspárok, ahol az egy főre jutó jövedelem kevesebb a 49400 forintnál díjkedvezményt kérhetnek, amely a fizetendő összeg fele lehet. (vs)

Göd Rendkívüli ülés Az önkormányzat képviselő-testülete tegnap délután rendkívüli ülést tartott. A képviselők egy napirendi pontot, a csatorna működtetési szerződését tárgyalták meg. (vs)

Gödöllő Önkormányzati munkák Tízmillió forintból folytatódik a városháza akadálymentesítése, 45 millió forint a várható költsége a közvilágítás éjszakai takarékos üzemmódja megvalósításának, 60 millió forintból fúrják meg a termálfürdő kútjait, 69 millió forintot költenek az önkormányzati tulajdonú ingatlanvagyon felújítására, állagmegóvására. (vs)

Nagykáta Megnyitó Ma délután Csizmár Gábor munkaügyi miniszter avatja fel a Pest Megyei Munkaügyi Központ helyi kirendeltségét. Az állami foglalkoztatási szolgálat fejlesztése program keretében átalakított kirendeltség az Európai Unió és a magyar állam támogatásával jött létre. (vs)

Pilisvörösvár Térkőburkolat Egyre népszerűbb a városban a térkőburkolat, amelyet a bontások után könnyebb helyreállítani. A képviselő-testület módosította rendeletét, így a város hét utcájában is ilyen burkolat lesz. A fedezet forrását a 2005. évi költségvetés útépítésre elkülönített összege
biztosítja. (vs)

Százhalombatta Hiányos oszlopok Többszöri kérés ellenére sem pótolta a közterületi villanyoszlopok szerelőajtajait az ELMŰ. A város vezetése úgy döntött, a munkát saját költségére elvégezteti. Teszik ezt a gyermekek biztonsága, az áramütés elleni védelem biztosítása érdekében. (vs)

Szentendre Részleges ügyfélfogadás Március 25-én, pénteken, a Polgármesteri Hivatalban technikai okok miatt, az ügyfélfogadás csak délelőtt 11 óráig tart. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!