Hírek

2005.03.18. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Budaörs Szabályozási tervek

A település most készülő szabályozási tervei között szerepel a Törökugrató zöldterületi jellegű fejlesztése szabadidős és sporttevékenységek céljára. A tervekkel kapcsolatban március 23-án délután öt órakor lakossági fórumot rendeznek a Városi Klubban. (vs)

Érd Tárlatnyitás

A városban működő Magyar Földrajzi Múzeumban elkészült dr. Balázs Dénes geográfus múzeumalapító munkásságát bemutató tárlat. Ezzel a kiállításrésszel bővült a „Magyar utazók, földrajzi felfedezők” című állandó kiállítás, amelynek eddig is sok látogatója volt az elmúlt hónapokban. (vs)

 Isaszeg Családi Játszóház

Készségfejlesztő családi játszóházzal, játékkölcsönzéssel várják 14 éves korig a gyerekeket és szüleiket március 20-án, vasárnap 10-15 óráig
a Családsegítő Szolgálat épületében. (vs)

Kistarcsa Internet

A helyi könyvtár internetezési lehetőséggel is várja a lakosságot. Jelenleg két számítógépet lehet használni, de további igények esetén újabb gépeket állítanak be. Érdeklődni a 06-28/507-146-os számon lehet. (vs)

Kőröstetétlen Van fedezet

A településnek ebben az évben nem kell hitelt felvennie. A költségvetés főösszege 134 millió forint, melyben tartalékként 10,77 millió forint szerepel. (vs)

Piliscsaba Polgárőrök

A falu képviselő-testülete a korábbi évekhez hasonlóan támogatja a Piliscsabai Polgári Őregyletet. A polgárőrök ebben az évben egymillió forintra számíthatnak. (vs)

Pilisvörösvár Tojásfestés

A közösségi házban szombaton délután három órakor a húsvét jegyében tartanak foglalkozást. Az érdeklődők tojásfestéssel ismerkedhetnek meg. (vs)

Pomáz Jótékonysági est

Március 19-én 18 órakor a Pomázi Zeneiskolában jótékonysági műsort rendeznek.  A rendezvény fővédnöke: Gulyás József, Pest megye közgyűlésének alelnöke. Az est bevételét Pákolicz Mihály költő látását javító olvasókészülék beszerzésére fordítják. (vs)

Szigethalom Táplálkozás

Az Életmód- és Egészségvédő Egyesület következő foglalkozását március 21-én 16.30 órakor tartja. A téma az egészséges táplálkozás lesz.
A foglalkozás után tartja közgyűlését a civil szervezet. (vs)

Vác ÚJ Szalon

A Váci Tavaszi Fesztivál keretében ma délután hat órakor nyílik meg az Új Szalon, a váci művészek kiállítása. A Madách Imre Művelődési Központban tíz művész alkotásai láthatók. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!