Hírek

2005.03.08. 07:57

Közbeszólt a pénzhiány

Lemondta a Dunaújváros elleni, hétvégi edzőmeccsét a Ferencváros. Rósát, Husztit, Lipcseit, Bognárt és Sasut az influenza, Balogot, Gyepest, Kapicot, Vukmirt, Csepregit és Laczkót pedig sérülés tartotta távol a játéktól. Nem tudni, hogy vasárnap, a Győr elleni bajnoki rajton ki léphet pályára közülük, de annyi bizonyos, hogy Zavadszky, Kiss, Zováth és Szkukalek távozásával gyengült a keret.

Malonyai P.

[caption id="" align="alignleft" width="170"] Huszti Szabolcs (elöl) és Simek Péter tavasszal is nagy harcot vívhatnak a bajnoki címért
[/caption]Új szerzemény nincs, pedig László Csaba edzőnek nagy tervei voltak. Szívesen látta volna csapatában a Sparta Prahából Európa-szerte ismert Miroslav Baraneket, és a Borussia Dortmunddal Bajnokok Ligáját nyert, most éppen Hannoverben futballozó orosz Vladimir Butot. Közbeszólt a pénzhiány, így csak a régiekre számíthat az edző.
A klub tartozása – Tepszics Ignác sportigazgató szerint – 300 millió forint, az összeg fele a játékosok járandósága. Pánik még sincs. „Sohasem álltunk olyan közel a megoldáshoz, mint most…” – mondta a gazdálkodásról szólva Tepszics a klub szurkolói ankétján. Az igazgató annak ellenére optimista, hogy az ígéretekkel ellentétben eleddig nem kapták meg 1 forintért az Üllői úti pálya tulajdonjogát.

Szurkolók szavazatai alapján a Győr elleni bajnoki összeállítás

Szűcs – Vukmir, Gyepes, Botis – Huszti, Lipcsei, Rósa D., Kapic – Tőzsér – Bajevszki, Vagner

Fegyelmezett játékot kér László Csaba

A szűkebb keret miatt László Csaba fegyelmezett játékot kér: – A sérülések ellen nem tudunk mit tenni, de az rajtunk is múlik, lesznek-e eltiltottjaink vagy nem. Fegyelmezett játékot várok a fiúktól, mert nem mindegy, hogy hány sárga és piros lapunk lesz, a hiányzókat ugyanis csak nehezen pótolhatjuk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!