Hírek

2005.03.31. 00:00

Politikusok – Magánügyek

BAMA

Török Zsolték hármas ikrei nem csalódtak a fiúkban 
Török Zsoltnak (33), az MSZP Heves megyei országgyűlési képviselőjének hármas iker kislányai tojásfestéssel készültek a húsvéti ünnepekre. A kis hölgyeknek több tucat tojást kellett elkészíteni, hiszen a baráti társaság fiú- gyermekei, a szomszéd kisfiúk és a rokonok mind meglocsolták a „három gráciát”. A lányokkal este volt baj, mert egyszerűen nem akartak fürödni, mondván, akkor eltűnik a jó illatuk. (rm)

Szitka Péter kislánya pöttyös tojást festett
Szitka Péter (29) Borsod-Abaúj-Zemplén megyei MSZP-s országgyűlési képviselő húsvét előtt három és fél éves kislányát tanítgatta a tojásfestésre. A képviselő által kifújt tojásra Orsolya temperával
különböző színű pöttyöket festett. A kislány locsolóit is ezekkel az értékes darabokkal ajándékozták meg. Orsolya egyébként már most igazi nő: a fiúktól azt kérte, ne a frizurájára, hanem a ruhájára locsolják a szagos vizet. (szs)

Nagy Gábor Tamáséknak sok okuk volt ünnepelni
Dr. Nagy Gábor Tamás (45), a budapesti 1. számú választókörzet fiatal demokrata országgyűlési képviselője nem csupán a húsvétot ünnepelte március végén. A honatya névnapja és feleségének születésnapja ugyanis egy napon van, házassági évfordulójuk is március végére esik. Ilyenkor néhány napos tavaszköszöntő utazást tesznek feleségével. Idén már hármasban, gyermekükkel, a másfél éves Anna Rékával együtt. (szs)

Ivanics Ferenc szereti a magyar mozifilmeket
Ivanics Ferenc (41), Kapuvár körzetének fideszes országgyűlési képviselője a hároméves Ferenc és az egy- éves Mátyás édesapja. A fiúk megérkeztével a honatyának nem jutott (jut) ideje a sportra, amelynek számos válfaját űzte korábban. A filmbarát képviselő moziba is ritkán jut el a nejével. De a filmszemlét nem hagyják ki. Ilyenkor a gyerekeket a nagyszülőkre bízzák, ők pedig a lehető legtöbb új magyar filmet megnézik. (szs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!