Hírek

2005.04.06. 00:00

Botrány miatt zárt be a Süss Fel Nap

Nagy E. D.

Előd Álmost, a Tv2 Jóban Rosszban című sorozatának egyik szereplőjét szombaton bántalmazták Budapesten, a Süss Fel Nap nevű szórakozóhelyen. A színész azt mondta, azért támadtak rá, mert egy a kidobók által bántalmazott fiú segítségére sietett. Előd Álmos kórházba került, arc- és orrcsontja eltörött. A fiú, akinek segíteni próbált a színész, információink szerint csak könnyebben sérült meg. A rendőrség súlyos testi sértés miatt indított eljárást, és az egyik elkövetőt, a biztonsági személyzet egyik tagját rövid időn belül megnevezték.

A budapesti Gönczi Gábor (30) ellen napokkal ezelőtt körözést adtak ki. Közben úgy értesültünk, hogy a rendőrök azonosították a másik támadót is. Tegnap délután  a lakásán keresték az elkövetőt az V. kerületi kapitányság munkatársai. Azonban lapzártánkig nem sikerült a nyomára bukkaniuk.

Értesüléseink szerint Farkasvölgyi Balázs (30) ellen nemzetközi körözést adtak ki.  A szórakozóhely a botrány miatt két napra bezárt, ám lapunk az üzlet vezetőjétől úgy értesült, ma már kinyitnak. A cég felbontotta a szerződést azzal a biztonsági személyzetet adó céggel, amely biztosította
a kidobókat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!