Hírek

2005.04.18. 06:13

Caramel–Palcsó-döntő lesz?

Torres Dani (22) kiesése miatt gyermeksírástól zengett adás után a Megasztár stúdiója. Sok-sok tinilány könnyekkel búcsúztatta a tehetségkutató eddigi legrokonszenvesebb kiesőjét. Soma szerint Palcsó Tamás (18) és Caramel (Molnár Ferenc, 22) jut a végső döntőbe.

Körmendi Gábor

[caption id="" align="alignleft" width="266"] Zita és Tilla, a Megasztár műsorvezetői a zsűri döntése után a már kiesett Torres Danit faggatják
[/caption]Előre lejátszott forgatókönyvekről és álvitákról beszélgettek szurkolók és hozzátartozók a Megasztár szombati döntője után. A néző azt látja, hogy Tóth Gabi élőben beszól az őt kritizáló Pierrot-nak. Aztán arra figyelünk fel, hogy pár perc múlva a büfében már nyoma sincs a nézetkülönbségnek. Látjuk, amint  az első megasztár, Tóth Vera cigarettáról cigarettára gyújt és cukros, édes alkoholt iszik. Pedig pár hete csakis az egészséges életmódról, fogyókúráról és a cukorbetegségről beszél.

A rockdalok estéjén kiderült, ez a műfaj a még versenyben lévő sztárpalánták közül senkinek sem fekszik igazán. Caramel igazi hakniénekesként, Palcsó Tomi hősszerelmesként, Gabi pedig nagyszájú rocksztárként gyűjtött elegendő voksot a bentmaradáshoz.

A kieső Torres Danit könnyes szemű általános iskolás kislányok siratták. – Az elejétől fogva neki szurkoltam, adásonként két-három sms-t küldtem, hogy ki ne essen. A stúdióban nem tudtam parancsolni a könnyeimnek, de otthon a szüleim megnyugtattak – meséli a döntő másnapján Lenkei Zita (10) rajongó. A kislány elárulta, most már Palcsónak és Caramelnek szurkol. Azt is hozzátette, továbbra is működtetni fogják barátnőivel titkos Torres-klubjukat. – Minden róla megjelent fotót össze fogunk gyűjteni! Jelszavunkat sem mondjuk el senkinek, és akárkinek még danis pólót sem adunk – folytatta Zita.

Dani a stúdióból a Megasztár-házba sietett. Ott a kamerák kedvéért újra elbúcsúzott „sztártársaitól”. Majd egy házibuliba indult. A Reggel munkatársa ott volt, amikor Dani utoljára lépett ki a házból, és elsőként gratulált neki a műsorban nyújtott teljesítményéhez.

Soma, a jósnő

A versenyzők Somát tekintik a legbarátságosabb zsűritagnak. Bevallja, szíve szorul, amikor valakit ki kell ejtenie a műsorból. „Az a tippem, hogy Caramel és Palcsó Tomi jut be a döntőbe” – mondta a Reggelnek az énekesnő. Ő maga is kivette részét a Torres miatt zokogó gyermekek vigasztalásából.

A Reggel tippje

Lapunk immár harmadik hete előre megírja, ki lesz a hét kiesője. Tudtuk, milyen sorrendben kell búcsúzniuk. A legvalószínűbb következő kieső Tóth Gabriella. Ha elég szavazatot kapna, a szervezőknek megérné őt összeereszteni a döntőben Palcsó Tomival. Ha nem, Palcsó–Caramel-döntő lesz.

Gabi már nyert

„Felkészültem mindenre – mondta Tóth István, Gabi és Vera apukája. – Akár most is hazavittem volna Gabit, hiszen már nyert. Ő 2005 legjobb női énekhangja! Legrosszabb esetben is harmadik lesz, és szerintem piacképes, amit csinál. Nagyon büszke vagyok rá is, meg Verára is.”

Lapunk immár harmadik hete előre megírja, ki lesz a hét kiesője. Tudtuk, milyen sorrendben kell búcsúzniuk. A legvalószínűbb következő kieső Tóth Gabriella. Ha elég szavazatot kapna, a szervezőknek megérné őt összeereszteni a döntőben Palcsó Tomival. Ha nem, Palcsó–Caramel-döntő lesz. Gabi már nyert „Felkészültem mindenre – mondta Tóth István, Gabi és Vera apukája. – Akár most is hazavittem volna Gabit, hiszen már nyert. Ő 2005 legjobb női énekhangja! Legrosszabb esetben is harmadik lesz, és szerintem piacképes, amit csinál. Nagyon büszke vagyok rá is, meg Verára is.” Zita és Tilla, a Megasztár műsorvezetői a zsűri döntése után a már kiesett Torres Danit faggatják -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!