Hírek

2005.04.20. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Aszód Közmeghallgatás
Április 22-én, 18 órakor a Művelődés Háza kamaratermében tehetik fel a lakók kérdéseiket a képviselő-testület tagjainak. Szó lesz többek között a 2004. évi zárszámadásról, s ismertetik a bölcsődepályázatra beadott terveket. (vs)

Budaörs Civil pályázatok
Az önkormányzat szakbizottsága döntött a városi civil szervezetek idei támogatásáról. Összesen 129 pályázat érkezett, mintegy ötvennégy- millió forintos igénnyel. A nyertesek összesen 24 millió forintot kapnak. (vs)

ÉRD OKTATÁSI CENTRUM
Oktatási és kulturális centrumot tervez építtetni az utóbbi években leggyorsabban növekvő városrészbe, az autópályán túl lévő Felső-Parkvárosban az önkormányzat. A központban óvodát és iskolát létesítenének a nagy parkban. A terveket az önkormányzat következő ülésén véglegesítik. (vcs)

Göd Kistérség A Dunakeszi–Fót–Göd
Többcélú Kistérségi Társulás ülésén elfogadták a szervezeti működési szabályzatot. E mellett még döntöttek a 2005. évi normatív támogatásra elnyert öszszeg felosztásáról is. (vs)

Gödöllő Zárszámadás
A város képviselő-testülete április 21-én tartja áprilisi ülését. A városháza tanácstermében többek között a 2004. évi zárszámadás kerül terítékre. Az egyik határozati javaslat a város épített értékei listájának kibővítésével foglalkozik majd. (vs)

Szigetszentmiklós Költöztek
A Polgári Takarékszövetkezet szigetszentmiklósi fiókja április 18-tól új címen várja ügyfeleit. A Tököli u. 19/B alatt, a Kardos István Általános Iskolával szembeni új irodaházban működik tovább. (vs)

Isaszeg Mese A Dózsa György
Művelődési Otthonban április 22-én Benedek Elek születésének 145. évfordulója alkalmából Mesekapu címmel tartanak rendezvényt. Kiosztják z előző napi mesemondóverseny díjait és megnyitják a meseillusztrációból összeállított kiállítást. (vs)

Szentendre MűvészetMalom
Április 23-án délután nyílik meg Decimus címmel a Patak Csoport jubileumi kiállítása a Művészet Malomban. A tárlat egy hónapon át, május 22-ig tekinthető meg. (vs)

Törökbálint Megmaradt pénz
A település képviselő-testülete áprilisi ülésén többek között elfogadta a 2004. évi költségvetés zárszámadását. A vita során úgy döntöttek, hogy az intézményi kötelezettség- vállalással nem terhelt szabad pénzmaradványt elvonják. Ezzel egyidejűleg döntöttek a 15 millió 347 ezer forint felhasználásáról is. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!