Hírek

2005.04.14. 00:00

Percről percre vizsgálják a gyilkosságot

Nagy E. D.

Ígéretet kaptunk arra, hogy a szakértői vizsgálatoknál a szécsényi nyomozás elsőbbséget élvez – mondta lapunknak Kaszás Ottó. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hozzátette: az eljárás még így is hónapokig elhúzódhat.

Hugyecz Violettát két hete ölte meg P. Tamás Szécsényben, alig háromszáz méterre a kislány otthonától. Három nap nyomozás után, két tanú segítségével eljutottak a rendőrök a gyilkoshoz. Kaszás Ottó szerint újabb tanúkat nem találtak. A vallomásokban egy idős néni arról beszél, hogy hallotta a segélykiálltásokat. Egy másik tanú a tettes autóját azonosította. P. Tamás továbbra sem beszél a történtekről, de elfogásakor elismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrök percről percre próbálják lekottázni a történteket. Kaszás szerint erre azért van szükség, mert bár a beismerő vallomás elég lenne a gyanúsított ellen, a körülményeket is vizsgálniuk kell. Többek között arra is választ várnak, hogy P. Tamást aljas indok vezérelte-e.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!