Hírek

2005.06.25. 00:00

Most a Róna utcai K&H bankfiókot rabolták ki

Nagy E. D. - Palásti P.

Ismét kiraboltak tegnap egy K&H bankfiókot, ezúttal Zuglóban, a Róna utcában (a napokban az Örs vezér térire csaptak le). A BRFK-tól meg-tudtuk: a tettes eleinte érdeklődő állampolgárként ment a pénzintézetbe. Az alkalmazott felvilágosította őt a hitellehetőségekről. Sőt, nyomtatványokat is adott neki. A férfi távozott, majd visszatért, és fehér szatyrából elővette lőfegyverét. A pisztolyt a biztonsági őrre fogta, akit elvonszolt a kasszáig, hogy így adjon nyomatékot követelésének. A pénztáros összerakta a bevételt, épp ekkor lépett be a helyiségbe egy ügyfél. Bálint Gabriella elmondta: mindhárom sértettet a tettes egy helyiségbe terelte, ahol rájuk zárta az ajtót, majd a kulccsal és a bevétellel távozott. Lapunk úgy tudja, milliós nagyságrendű zsákmányt sikerült szereznie.

A negyven év körüli rablóról annyit lehet tudni, hogy 165 centiméter magas, körszakállas férfi. Világos öltözékben volt, fehér surda-kalapot viselt. Az elmúlt hónapokban több K&H bank is rablók célpontjává vált. Kérdésünkre Nagy István, a pénzintézet biztonsági igazgatója elmondta: nincs ok aggodalomra, az ügyfelek pénze biztonságban van.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!