Hírek

2005.08.10. 16:32

A manökenek körül forog a világ

Ronaldo gyengéje a divatshow. A hét végi pesti futballgálára készülő brazil világbajnok talán nálunk is elcsábulna, ha a pódiumokon pompázó hölgyeket nézhetné, és nem futballoznia kellene.

Árvay Sándor

A Real Madrid 28 esztendős sztárjátékosa meglehetősen gyakran váltogatja kedveseit, a sors pedig legtöbbször úgy hozza, hogy a manökenek világából talál társat magának. Egykori felesége, Milene Domingues (25) ismert modell volt, válásuk után pedig következett a 86 napig tartó villámházasság a brazil zenei televízió csinos moderátorával, Daniella Cicarellivel (26). Napjainkban már egyszerre három szépség körül sürgölődik Ronaldo, aki – ellentétben sok kollégájával – nem menekül a fotósok, az újságírók elől. Sőt! Szívesen kamera elé áll barátnői társaságában, demonstrálandó: aki a szépet szereti, rossz ember nem lehet. Hol itt, hol ott bukkan fel, mindig másvalaki oldalán. Hosszú láb, formás alkat, igéző pillantás – bárhol is látja meg, mágnesként vonzza a Real Madrid sztárját.
A mostani Nr. 1. Livia Lemos (21) kisasszony, akivel Ronaldo már két esztendővel ezelőtt szoros barátságot ápolt, s most ismét egyre többet mutatkozik a manökenként és televíziós műsorvezetőként egyaránt dolgozó szépség társaságában.
A Nr. 2. szintén brazil modell, akit a csatár nemrégiben fedezett fel egy Sao Pauló-i divatbemutatón. A 21 esztendős, 178 centiméter magas Raica Oliveira a futballista nyári otthoni vakációja idején került képbe, sokat látták őket együtt strandokon, fürdőhelyeken, népszerű bárokban. Ronaldo rajongása egyértelműnek tűnik, de a kapcsolatról még nem nyilatkozik. Senora Oliveira valamivel bőbeszédűbb. „Ronaldo érdekes, sokoldalú egyéniség. És nagyon szép. Most ismerkedünk egymással, egyelőre még nem komoly a kapcso-lat. De – elismerem – később az lehet.”
A napokban feltűnt a Nr. 3. a futballista környékén, egy festői szépségű dán hölgy személyében. Louise és Ronaldo a U2 rockegyüttes koppenhágai koncertjén jelent meg először a nyilvánosság előtt, ám a brazil most rögtön magyarázkodni kezdett („ő csak egy jó barátnő…”), s épp ezért, meg a múltja miatt vált gyanússá a csapodár csatár.
Ki is az igazi akkor?! – kérdezhetnénk, ám a kérdés teljesen felesleges, hiszen Ronaldo magánélete enyhén szólva is képlékeny. Ami biztos: csak gyönyörű lányokkal kezd.

Még egy évet játszik a brazil válogatottban

2006 nyarán elbúcsúzik a Selecao mezétől Ronaldo. A 28 esztendős gólgyáros bejelentette, hogy a jövő évi németországi világbajnokságot követően csak a Real Madridban futballozik, egészen 2009-ig szóló szerződése lejártáig. „Ez lesz a negyedik világbajnokságom, itt az idő, hogy átadjam a lehetőséget a fiataloknak” – mondja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!