Hírek

2005.08.16. 06:34

A Nagy Csibész figyel téged

Tizenkét vérbeli rosszcsont keseríti majd meg a neves tévés személyiségek életét a TV2 most forgatott, új műsorában. Hamarosan rá kell majd jönniük, hogy a táborvezetők élete sem fenékig tejfel.

Simon Krisztián

[caption id="" align="alignleft" width="290"] A gyerekek néha annyira túlpörögnek a játékban, hogy semmilyen módon nem lehet őket leállítani, és ilyenkor könnyen próbára teszik a felnőttek tűrőképességét
[/caption]Ebben a hónapban forgatják, és ősszel kerül adásba a TV2 új, valóságshow-elemeket sem nélkülöző tévéműsora, a Vásott kölykök. A produkció egy valódi nyári táborban, gyermekek között játszódik, és egy teljesen új, ebben az összeállításban még soha nem látott sztárcsapat vigyáz majd arra, hogy gond nélkül teljen el az együtt töltött két hét: Kiszel Tünde, Növényi Norbert, Harsányi Levente és dr. Csernus Imre mellett még további igazi sztár meglepetésvendégekre is számíthatunk. A műsor nem a már ismert kukkolós valóságshow-k gyermekváltozata lesz, hanem a táborlakók életének humoros öszszefoglalója – hallottuk a TV2 háza táján. A felnőttek mindenféle érdekesebbnél érdekesebb feladatokkal bízzák meg a gyermekeket. Hogy hogyan oldják meg az egyes helyzetekben felmerülő problémákat, azt ma még csupán találgatni lehet. Még az is könnyen elképzelhető, hogy fellázadnak. A készítők a humoros helyzetekre fogják kihegyezni a műsort, így gondoskodtak arról, hogy lehetőleg eleven rosszcsontok kerüljenek a táborba. A szereplőválogatások alkalmával több száz kilenc és tizenkét év közötti gyermek közül választották ki azt a hat fiút és hat lányt, aki majd elkövet minden olyan csínyt, amelyekkel az őrzésükkel megbízott felnőtteket kikészíthetik.

A produkcióban minden sztár a saját jól ismert és bevált szerepében fog majd tetszelegni. Míg Kiszel Tünde gyakorlott anyukaként babusgatja a kölyköket, addig Csernus doktor a már ismert lélekdoki szerepét ölti magára. Növényi Norbert mint testedző tartja jó kondiban a lurkókat, Harsányi Levente pedig a rekeszizmaikat mozgatja meg. A műsor készítői biztosítottak minket arról, hogy a gyermekfelügyelők idáig még nem ismert, új oldalukról is megmutatják magukat a képernyőn a nagyközönségnek.

Kiszel Tünde

Nagy megtiszteltetés, hogy engem választottak a műsor készítői. Imádom a gyerekeket, de azért kihívás lesz. Hiszen az én kis Donatellám még csak most lett négyéves, azok, akik a műsorban szerepelnek, pedig már sokkal idősebbek. Én leszek az egyetlen nő a gyermekfelügyelők közül, így nekem jut az anyaszerep. Ez amúgy is illik hozzám, hiszen a magánéletben is megértő és gondoskodó vagyok. Az én feladatom lesz majd, hogy ápolgassam őket, de ha visszaélnek a bizalmammal, akkor kénytelen leszek valamilyen büntetést kiszabni rájuk. Csupán az szomorít el, hogy sokáig nem láthatom a kis Donatellámat.

Növényi Norbert

A műsor készítőinek szükségük volt egy sportos emberre, akire rábízhatják a testedző szerepét, így kerültem én a képbe. Nem félek a feladattól, hiszen nekem is van két gyermekem. A fiam öt és fél, a lányom 22 éves, ennek köszönhetően minden korosztállyal volt már dolgom. Nem láttam még a gyerekeket, de nem hiszem, hogy lenne velük bármilyen problémám. Az sem zavar, ha valamelyik elevenebb a kelleténél. A mozgás csapattá kovácsolja majd a lurkókat, és növeli bennük az öszszetartást. A gyerekek dolga az, hogy jól érezzék magukat, és amíg nem muszáj, addig én nem akarom őket megakadályozni ebben.

Harsányi Levente

Fiatalkoromban sok táborban voltam, és mindig jól éreztem magam. Egyáltalán nem tartok tőle, hogy bármi probléma is lenne. Felügyelőtársaimat mind ismerem, és a gyerekek is jó fejnek tűnnek, bár még csak fényképen láttam őket. Ebben a korban még ösztönösen megérzik, hogy ki az, akihez bizalommal fordulhatnak, és nemtetszésüknek minden esetben hangot adnak. Ez az egész két hét arról szól majd, hogy érezzük jól magunkat. Sokat leszünk a szabadban, és remekül fogunk szórakozni. Én egyfajta főpróbaként tekintek erre a műsorra, mert én is elértem abba a korba, amikor már komolyan tervezgetem az apaságot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!