Hírek

2005.08.05. 06:13

Dávid szerint az MDF nem fél, különbözik

F. K.

„Nem félünk, hanem különbözünk” – jelentette ki Dávid Ibolya tegnap, Pokorni Zoltán Fidesz-alelnök szavaira reagálva. A Fidesz alelnöke szerint az MDF miatt fontos kérdések dőlnek el rossz irányba. Példaként hozta fel a kereskedelmi televíziós csatornák szerinte törvénytelen módon, határidő előtt
meghosszabbított koncesszióját. „Megértem, hogy kisebbik politikai erőként az MDF fél az együttműködéstől, mert úgy gondolja, hogy ez autonómiájának, függetlenségének gyengüléséhez vezet” – mondta Pokorni Zoltán.
Dávid Ibolya, az MDF elnöke élesen bírálta Pokorni Zoltán nyilatkozatát, mondván: az MDF nem tartja hitelesnek az alelnök szavait. Szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményében Dávid Ibolya arról ír: a Fidesz az „aki nincs bennünk, az ellenünk van” kisgömböci elvét vallja. Dávid Ibolya üdvösnek tartaná, ha minden párt a maga programjára koncentrálna.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!