Hírek

2005.08.22. 00:00

Drogba újra elintézte az Arsenalt

Sz. T.

Az angol élvonal második fordulójának rangadóján a Chelsea az Arsenallal csapott össze. A felek két héttel ezelőtt a Szuperkupa-döntőben találkoztak, és akkor a Chelsea Didier Drogba két góljával 2-1-re győzött. Tegnap, a Stamford Bridge-n, újfent az elefántcsontparti csatár okozta az Arsenal vesztét. A 73. percben Paulo Ferreira a vendégtérfél közepének jobb oldaláról lágyan ívelt a kapu elé, Drogba megpróbálta maga elé tenni a labdát, de futtában beletérdelt, ami így Lehmann mellett a bal sarokba csorgott. Ennyi és nem több, a Chelsea 1-0-ra nyert és két forduló után hat ponttal áll az angol élvonalban. Az Arsenal edzője, Arséne Wenger az 500. alkalommal ült csapata kispadján, de a jubileum szomorúra sikeredett. Csapata nem találta a Chelsea-védelem ellenszerét.
Spanyolországban némi meglepetésre a Barcelona hazai pályán kikapott a Szuperkupa-döntőjének visszavágóján a Betistől. A sevillai gárda 2-1-re nyert, de ez is kevés volt az üdvösséghez, a katalánok az első meccsen
3-0-ra nyertek, így elhódították a trófeát. Eközben a Barca sztárja, Ronaldinho arra készül, hogy még a jövő hétvégi bajnoki rajt előtt meghosszabbítja szerződését a katalán klubbal. Spanyol lapértesülések szerint a világbajnok örökre, azaz pályafutása végéig kötelezné el magát jelenlegi csapatához. A megállapodást már részletesen kidolgozták, csupán néhány apró kérdésben nem jutottak még közös nevezőre az érintettek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!