Hírek

2005.08.18. 00:00

Egyik napról a másikra él a közrádió

F. K.


„Még több külsős beszállító vár a pénzére a Magyar Rádiónál, és egyelőre nem tudjuk, mikor tudunk nekik fizetni” – mondta lapunknak Hollós János alelnök, aki kiemelte: miután egyik napról a másikra megjelent a számlájukon száznegyvenmillió forint, elkezdték a külsősök kifizetését.
A kuratóriumi elnökségben tovább dúl a nyilatkozatháború. Tegnap Gellért Kis Gábor kijelentette, nem tekinti legitim vezetőnek a Kondor Katalin által ügyvezetővé kinevezett Hollós Jánost. Szadai Károly,
a kuratórium alelnöke lemondásra szólította fel Gellért Kist, mivel véleménye szerint több esetben jogsértést követett el. Szadai kitért arra is, hogy a cégbíróság visszautasította Szijártó István tulajdonosi megbízottként történő bejegyzését. Szijártó cáfolta, hogy szerződést kötött Gellért Kissel, ahogy a kuratórium elnöke azt korábban állította. „Ez nem az én harcom” – mondta a gazdasági igazgató.                   

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!