Hírek

2005.09.01. 00:00

Hírsáv

BAMA

Depp az éjszakai életbe fektet be
Johnny Depp (42) klubtulajdonos lesz. A Las Vegas-i Empire Ballroom mulatóba fektet be pénzt. Üzlettársával, Salvatore Jencóval együtt szeretné helyreállítani a klub kissé megkopott eleganciáját. (fc)

Ashlee tetoválással ünnepelte új albumát
A szexi énkesnő, Ashlee Simpson (21) elkészült új lemezével, bal csuklójának belső részére a „szerelem” szót, bokájára pedig cseresznyéket rajzoltatott. Ashlee bevallotta, a jövőben még több tetoválást szeretne csináltatni testére. (fc)

Tara Reid cipőinek külön szoba jár
A főnököm lánya című film főszereplője, Tara Reid (30)  nemrég a Baglioni hotelben szállt meg Londonban. A legdrágább szobát rendelte, mintegy négyezer dollárért. A recepciós megdöbbenésére azonban egy másik szobát is kért, amelyben a cipőit helyezheti el. (fc)

Xena elmenekült a hurrikán elől
A Xena című sorozat sztárja, Lucy Lawless (37) New Orleansban forgatott. Az új-zélandi színésznő megálmodta a kitelepítést, ugyanis már rég elhagyta a várost, amikor a hatóság elrendelte az evakuálást. (fc)

Justin előrukkolt saját ruhakollekciójával
Az amerikai popénekes, Justin Timberlake (24) a barátjával, Trace Ayalával hamarosan saját ruhamárkát dob a divatpiacra. Az egyedi kollekciójukat – amely farmert, pólót és kasmírfelöltőt tartalmaz – William Rast néven hozzák forgalomba. A márkanév a két fiú nagyapjának keresztneveiből lett összerakva. (fc)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!