Hírek

2005.08.09. 00:00

Kormánykampány készül EU-pénzből – véli az ellenzék

A Fidesz-MPSZ szerint az európai uniós tájékoztatási programra szánt 2,51 milliárd forintot a kormány saját választási kampányára fogja költeni – közölte Nógrádi Zoltán, a Fidesz országgyűlési képviselője egy tegnapi államtitkári bejelentésre reagálva.

I. A.

 – Senkinek ne legyen kétsége afelől, hogy Baráth Etele, az EU-ügyekért felelős tárca nélküli miniszter által bejelentett uniós tájékoztatási kampányra költhető két és fél milliárd forintot saját választási kampányára fogja költeni a szocialista–liberális kormányzat – áll a képviselő közleményében. Vajon mi mással magyarázható, hogy az összeg legnagyobb részét, kétmilliárd forintot éppen a választási évben, 2006 tavaszán készül elkölteni a kormány? – tette fel a kérdést az ellenzéki politikus. Baráth Etele tegnap az európai uniós projektek ismertetésével kapcsolatban egy összehangolt kampány beindítását jelentette be, 2,51 milliárd forint értékben. Ez az összeg az ellenzék szerint a kormányzat saját imázsának fényezésére kell majd a kezdődő kampányban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!