Hírek

2005.08.12. 00:00

Most ollóval támadt a baltás bolti szarka

Nagy E. D.

Súlyos testi sértés miatt indult eljárás egy 72 éves asszony ellen Salgótarjánban, mondta lapunknak Kaszás Ottó. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerint a nőt tetten érte egy boltban a biztonsági őr, amint épp lopni akart. Az aszszony válaszul ollóval támadt, többször próbálta sikertelenül megszúrni áldozatát. Végül az őrnek sikerült kicsavarni a kezéből a szúróeszközt.

A bolti szarka nem ismeretlen az üzlet dolgozói előtt. Néhány héttel ezelőtt már szintén lopott a boltból. Akkor egy rendőrnő vette észre a történteket. Követte a tettest, aki rátámadt a járőrre, majd elmenekült. Ezután otthonában keresték fel a rendőrök. Az idős asszony, amikor meglátta az érte érkezőket, felkapott egy baltát és azzal rontott rájuk. A rendőrök kisebb sérüléseket szenvedtek, végül nekik is sikerült kicsavarni a hadonászó nő kezéből a baltát. Ebben az ügyben az ügyészség hivatalos személy elleni erőszak miatt folytat eljárást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!