Hírek

2005.08.04. 00:00

Többe kerül a Real Madrid, mint Brazília

A Real Madrid a Puskás Ferenc Válogatott elleni mérkőzés előtt egy nappal, augusztus 13-án kora délután érkezik Budapestre. A csapat még aznap 19 órától nyílt edzést tart a találkozó helyszínén, a Puskás Ferenc-stadionban.

Sz. T.

A szombat esti tréning megtekintéséhez szükséges belépőkhöz az adidas sportruházati cég által erre az alkalomra készített egyedi pólók megvásárlásával lehet hozzájutni. A trikókat a márkaboltok, valamint az Auchan üzletlánc áruházai árusítják, 4490 forintba kerülnek. Emellett az edzésre szóló jeggyel a 6 és 12 év közötti gyerekek egy sorsoláson is részt vehetnek, amelynek 22 nyertese együtt vonulhat ki a pályára a csapatokkal a találkozó előtt. Sőt további tíz szerencsés testközelből figyelheti a madridiak edzését. A királyi klub augusztus 13-i, délutáni megérkezését követően sajtótájékoztatót tart, amelyen Arrigo Sacchi igazgató és Emilio Butragueno sportigazgató mellett Roberto Carlos, Raúl és Guti is biztosan jelen lesz. A hazai együttest Lothar Matthäus szövetségi kapitány állítja össze, aki szintén sajtótájékoztatót tart jövő szombaton.

A mérkőzésnek már a honlapja is beindult, amelyet a www.realbudapesten.com címen lehet elérni. A szervezők a korábbi, anyagi természetű vádakkal kapcsolatban jelezték, a tisztánlátás érdekében kérték a spanyol klub vezetőit, hogy nyilvánosságra hozhassák a Real Madrid fellépti díját. Egyelőre nem kapták meg az engedélyt. Annyit azonban elárultak, az 50 millió forinttal több, mint a brazil válogatott által tavaly kért összeg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!