Hírek

2005.09.05. 00:00

Dugig megtelt a műjégpálya

Az idei év sem telt el hatalmas megabuli nélkül. A Sláger Rádió vendégei voltak a hazai zenei élet nagyágyúi.

Szilágyi Ágnes

[caption id="" align="alignleft" width="320"] A Republic zenekar idei koncertje sem telt el anélkül, hogy Bochkor Gábor ne énekelt volna velük közös számot. Természetesen közben a színpadra sietett Boros Lajos is, aki a zongorához ült.
[/caption]Idén sem volt másként, mint tavaly. A Sláger Rádió megapartijára dugig megtelt a műjégpálya és annak környéke. A Bumeráng egyik fenegyereke, Bochkor Gábor idén is beállt a Republic csapatába zenélni és énekelni.
A harmadik dalnál már Boros Lajos sem bírta tovább és a zongorához pattant. A közönség pedig velük énekelt, tapsolt és csápolt.
Horváth Charlie-t alig akarták leengedni a színpadról, persze  az utolsó dalként a népszerű Jég dupla whiskyvel című szólt.
Az énekes a slágeres fellépést főpróbának is tekintheti, hiszen hamarosan az önálló koncertjét is megrendezik. A Bikini sem adta alább, még ráadást is kértek tőlük.
Belestünk a színfalak mögé is. Szikora Robi természetesen az R-Go-gidákkal érkezett. A színpadra lépés előtt Robi, mint a jó sportoló, bemelegített, táncolt, ugrált.
– Tudod, miért jöttek el enynyien? – kérdezte az énekes. – Azért, mert magyar, ismert dalokat játszunk. Emlékszem, amikor itt volt a világsztár Michael Jackson vagy a Rolling Stones. Akkoriban volt a Hungária-koncert is. Mégis hozzánk jöttek el legtöbben.
Boros Lajos és Voga proceszszor családi körben időnként meg-megpihent az asztalnál. Boros a Bocsitól születésnapjára kapott nagyméretű madár turpisságairól mesélt. Néha az egész családot sakkban tartja a repülő vész – mesélte.
Az Edda volt a buli zárócsapata. A színpadra lépés előtt már jó egy órával ott volt az egész együttes. Pataki Attila énekes a kisfiával érkezett. Büszkén hozta ölben a kissrácot. Azt ígérték, hogy jövőre is lesz Sláger-megaparti a Ligetben, hiszen ez már hagyomány, a sorban a negyediket rendezték. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!