Hírek

2005.09.22. 00:00

Ebéd a fellegek között

Bochkor Gábor, Kemény Dénes, Presser Gábor, Sváby András kétszázharminckilenc étket kóstolt végig a Malév új ételsorából.

Szilágyi Ágnes

A Malév októbertől március végéig új ételsorokat kínál járatainak fedélzetén. Ezért a szakemberek mellé sokat utazó, ismert embereket is meghívott, hogy teszteljék a felkínált ételeket. Sőt, pontozzák is azokat. Egytől tízig lehetett kritizálni a feltálalt ételeket. Talán senkinek sem jut eszébe, hogy a repülőgépen a légnyomás következtében csökkennek az ízhatások. Talán ezért éreztük csipegetés közben, hogy nagyon finom a csokitorta, de túl édes. Nos, ott fent már nem érezzük ennyire cukrosságát. Sváby András, a Napló és az Aktív stábja is legtöbbször Malév-géppel utazik. A tévés ismeri az eddigi ételkínálatot. Most a business osztály reggelijét, déli meleg ételét vizsgálta. Sváby András a replülőn általában elfogyasztja a felkínált elemózsiát. Attól függően, hogy milyen menüt fogyaszt, fehér- vagy vörösbort iszik hozzá. - A most megkóstoltakról elmondható, hogy minőségi ételek – állítja a tévés. A tesztlapjába bekukucskálva látjuk, három– négy pontot is adott egy-egy ételsornak, de némelyik mellett ott a maximum, a tízes szám is. Bochkor Gábor szerint a másfél–két órás utakra megfelelő lesz ez a felhozatal. Gábor is borozgat a repülőgépen, általában fehér nedűt választ. – Mindenképpen kellemes a Malév megújult kínálata – állítja a műsorvezető. – Utaztam már amerikai gépen fél napot. Kis zacskó mogyorót és kólát szolgáltak csak fel. Olyan társasággal is utazott már, ahol a szakács a repülőgépen főzte meg az ebédet. Bochkor Gábor tesztlapját nézve látni, az első ételsoroknál engedékenyebb volt, majd szigorított.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!