Hírek

2005.09.03. 00:00

Hírsáv

BAMA

Sarah most saját kölnijével hódít
A Szex és New York című sorozat sztárja, Sarah Jessica Parker (40) tegnap mutatta be legújabb parfümjét Londonban. A népszerű színésznőt több száz rajongója vette körül, miközben Lonely nevű kölnijét népszerűsítette. (fc)

Spears kisasszony nem akar eltűnni
A várandós popsztár, Britney Spears (24) bejelentette, a szülés után sem vonul viszsza a popéletből. Anyaként is reflektorfényben akar maradni. Sőt, 2007-ben egy új albumot akar kiadni. (fc)

Jason Statham szívesen lenne 007-es
A Mobil című film sztárja, Jason Statham (33) bevallotta, hogy kedve lenne eljátszani a következő James Bond-film főszerepét. A színész rajong a 007-es ügynökért. „Minden filmet megnéztem. Ám az én Bondom nem Martinit inna, hanem Heineken sört”, nyilatkozta. (fc)

A kebelcsoda óriás  gyerekruhákat tervezne
A brit szupermodell, Jordan (27) hároméves fia hormonproblémái miatt tizenkét éves gyermeknek megfelelő ruhákat hord. „A nehéz vásárlás más családoknál is gondot okoz”, mondta. Jordan ezért úgy döntött, túlsúlyos kisgyermekeknek állítana össze ruhakollekciót. (fc)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!