Hírek

2005.09.09. 06:29

Lilla énekelt a betegeknek

Negyedmillió forintot gyűjtött össze néhány sztár a súlyosan beteg gyerekeknek egy divatbemutatón.

Lilla énekelt a betegekne

Pécsi Ildikó és Farkasházi Réka színművésznő, Vincze Lilla énekesnő és Gaál Noémi időjós a GödöllÕi Királyi Kastélyban rendezett jótékonysági estélyen lépett fel számos művész és sportoló társaságában. A bevétel egy részéből játszószobát rendeztek be a Bethesda Gyermekkórházban, tele fejlesztő játékokkal, mesekönyvekkel. A művészek maguk adták át az ajándékokat tegnap a kórház éppen nem ágyban fekvő betegeinek. – Mi is csatlakoztunk a Mosolygó Kórház Alapítvány akciójához – mondta Gémesi György, Gödöllő polgármestere a kicsiktől zsúfolásig megtelt teremben.

– Dr. Albert Royaards, az alapítvány elnöke 6200 kilométeres kerékpárutat tett meg 252 magyar várost érintve, hogy felhívja a figyelmet a beteg gyermekek támogatásának fontosságára. A divatbemutatón befolyt összeg fennmaradó részét a kistarcsai kórháznak adjuk. A kifutón fellépő művészek bónusz ajándékkal is kedveskedtek a gyerekeknek. Pécsi Ildikó mesélt a saját mesekönyvéből, Vincze Lilla gitározott és dalolt, Gaál Noémi jó időt jósolt. Farkasházi Réka pedig elénekelte az egyik kis betegnek azt az altatódalt, amelyet másfél éves  fiának, Benjáminnak szokott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!