Hírek

2005.09.29. 00:00

Lola romantikus rivaldája

A Házibuli 2 című film főcímdalának, az Álomtáncnak a feldolgozása szerencsét hozott a tizenhét éves énekesnőnek. Romantikus videoklipjét hetek óta láthatjuk.

Parcsami Gábor

[caption id="" align="alignleft" width="166"] Még csak 17 éves, de Lola már magabiztosan mozog a rivaldafényben
[/caption]– Fantasztikus élmény volt a videoklip horvátországi, rovinjói forgatása – árulja el Lola. – Csodálatos tengerparti tájakon jártam. Olyan volt, mint egy álom. Ráadásul a forgatás ideje alatt ünnepeltem a tizenhetedik születésnapomat. A stábtól egy plüsskutyát kaptam ajándékba, este pedig meghívtak vacsorázni.

Az Álomtánc című romantikus klipen Lola a hatvanas éveket idéző ruhában látható. – Szeretem ennek a kornak a kellékeit és a hangulatát – mondja. – A nóta átiratát zenei producerem, az Artisjus-díjas zeneszerző, Rakonczai Viktor készítette, a szöveget Valla Attila írta. Az utómunkálatokat ifj. Malek Miklós végezte el New Yorkban.

Már készül a tini énekesnő első nagylemeze, amely várhatóan október második felében jelenik meg. – Az eredeti terv szerint Titkok kertje lett volna a címe, de pár napja megváltoztattuk Álomtáncra – állítja. – A változtatás a videoklip sikere miatt történt. A CD-re olyan zeneszerzők írtak dalokat, mint Rakonczai Viktor, Kovacsics Ádám (Unique), Jack&Nemo (Club 54), Sztevanovity Krisztián (Vision), Kárpáti Zsolt (Groovehouse), Makai Zoltán és Suták Zsolt.

Lola nagyon örül eddigi sikereinek, de nem szeretné elbízni magát. – Az éneklés mellett nagyon fontos nekem a suli is. Igaz, a múlt évi bizonyítványom ezt nem tükrözi, csupán erős közepesre sikerült az átlagom – mondja. – Az idén már valamivel jobban indítottam a gimiben, és megfogadtam, hogy többet tanulok. A tanáraim nagyon rendesek hozzám, ha fellépés miatt nem tudok megírni egy dolgozatot, akkor lehetőséget biztosítanak, hogy később bepótolhassam az elmaradást. Osztálytársai is örülnek Lola sikereinek. – Most minden szabadidőmet leköti a lemez dalainak felvétele – állítja. – Jövőre viszont azt tervezem, hogy a tizennyolcadik szülinapomon csinálok egy jó kis koncertet, amelyen csak az iskola tanulói vennének részt.

A fiatal lányt otthonról is nagyban hozzásegítik, hogy pályája gördülékenyebb legyen. – Édesapámmal élek, aki mindenben segít nekem, és a fellépéseimre is mindig elkísér. Nagyon vigyáz rám – teszi hozzá nevetve.

Lola

Hatvan, 1988. augusztus 14.

Tanulmányok: a Bajza József Gimnázium 11. évfolyamába jár, tíz éve tanul énekelni

Tanulmányok: a Bajza József Gimnázium 11. évfolyamába jár, tíz éve tanul énekelni Még csak 17 éves, de Lola már magabiztosan mozog a rivaldafényben -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!