Hírek

2005.09.22. 00:00

Vasárnapig várja a látogatókat a BNV

A rossz idő sem riasztja el a BNV látogatóit. A vasárnapig nyitva tartó expón a kiállítások mellett népszerű szórakoztató programok is várják az érdeklődőket.

Braunmüller Lajos

A rossz idő ellenére is szép számban keresték fel a Budapesti Nemzetközi Vásárt. A BNV ebben az évben szeptember 25-éig fogadja a látogatókat. Az idén a BNV-vel együtt az INFOmarket- INFOtrend, az INTERSOUND és az Ingatlanexpo vásári ajánlataival találkozhatnak a Hungexpo Budapesti Vásárközpont látogatói. Az INFOmarket-INFOtrend-kiállításon középpontban állnak a számítógépes játékok: a hét végén focirajongók próbálhatják ki a legnépszerűbb fociprogramot: a FIFA 2005 országos bajnokság szoros mérkőzései egyszerre 40 számítógépen „futnak”. A nagy érdeklődés mellett lezajlott JETfly Légiharc-kupa előselejtezője után a versenyzők a hét végi döntőre készülnek. Az INFOmarket-INFOtrenden kerül sor ugyanis a III. Magyar Repülőszimulátor-bajnokság országos döntőjére. A virtuális légtérben ügyességüket a médiából ismert sztárok is megmérték szerdán a szakma nagymesterével, Zsámboki Tibor alezredessel, a kecskeméti repülőbázis Dongó századának parancsnokával.

A B pavilon a számítógépes programok iránt érdeklődő közönség körében rendkívül népszerű. Állandó telt ház előtt mennek a 3D-s moziban a filmvetítések. A látogatók az A pavilonban a szebbnél szebb bútorokat felvonultató standok között szakmai tanácsokat kaphatnak a lakberendezői TRENDszigeten. A TRENDsziget a modern lakberendezés irányzatait mutatja be. Fő témája ebben az évben a generációk együttlakása. A standon szokatlan, meghökkentő megoldásokat is bemutatnak a lakberendezők.

A vásárban napközben is gazdag színpadi program várja a látogatókat, és minden este koncerttel zárul. Vasárnap estig fellép többek között Roy & Ádám, az Irigy Hónaljmirigy, Török Ádám és a MINI, a Karthago, az Apostol, a United és Hevesi Tamás. A C pavilonban minden délután divatbemutatók várják a közönséget. A részletes program a www.bnv.hu internetes oldalon megtalálható. Az INTERSOUND-kiállítás kísérőprogramjaként szeptember 23-án lesz az EISA-díj átadása, amelyen Európa legjobb szórakoztató elektronikai termékei kapnak elismerést. A BNV a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban naponta 10– 18-ig tart nyitva. A vidéki látogatók a Volánbusz Rt. magyarországi járatain 50 százalékos kedvezményt, a MÁV járatain 50 százalékos menettérti kedvezményt vehetnek igénybe.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!