Hírek

2005.11.03. 00:00

Ne dőljünk be, ha előleget akarnak szedni

A Tele2 alkalmazottjainak adják ki magukat ügynökök, akik arra próbálják rávenni a cég ügyfeleit, hogy ne tárcsázzák ezentúl a Tele2 előhívószámát vagy azt állítják, hogy az előhívószám megváltozott – erről értesült Sajti Dániel, a Tele2 kommunikációs igazgatója.

L. B.

Lapunk érdeklődésére leszögezte: az előhívószám továbbra is a régi, 1502. Egyelőre nem tudja, hogy kik állnak a háttérben, ám a hozzájuk eljuttatott több száz lakossági panasz már azt jelzi, hogy nem egyedi esetekről van szó. Ritkán, de olyan is előfordult, hogy előre pénzt kértek a csalók az ügyfelektől vagy hűségnyilatkozatot írattak alá velük, jóllehet a Tele2-nél egyik sincs. A kommunikációs igazgató szerint egyesek a Tele2 által felépített ügyfélkapcsolati rendszert kihasználva próbálnak meg előnyhöz jutni. Ha a Tele2 ügyfele nem tárcsázza az előhívószámot, akkor a hívások az eredeti szolgáltatóhoz futnak be, s a számla is onnan érkezik. És ez a cég nyer minden híváson.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!