Hírek

2006.02.09. 08:48

Régiónkban terjeszkedik az IBM?

Ez az első alkalom, hogy a tengerentúli cég ilyen magas szinten képviseltette magát Temesváron, bár az IMB-mel – igaz, romániai és ausztriai leányvállalatai révén – az utóbbi négy-öt évben több kapcsolata is volt a Bega-parti város polgármesteri hivatalának.

BAMA

A világhírű amerikai számítástechnikai vállalat, az IBM vezetőségi tagjaival – köztük Patrice Knight alelnökkel – találkozott szerdán Gheorghe Ciuhandu polgármester és Adrian Orza alpolgármester.

A különböző nemzetközi konferenciákon nem egy elismerést kapott az önkormányzat az IBM-től a közigazgatásban használatos informatikai technológiákért. Az egyesült államokbeliek a temesvári piacot szándékoztak felmérni, a külföldi befektetésekről és a képzett munkaerő helyzetéről érdeklődtek a város elöljáróinál, délután a különböző állami és magánegyetemek számítástechnikai fakultásainak képviselőivel találkoztak. (nyugati jelen)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!