Hírek

2006.12.13. 17:47

Tizenkét évet kapott a kapás gyilkos

Visszaesőként 12 évi börtönbüntetésre ítélték az a Tolna megyei férfit, aki egy kapával verte agyon sógorát

BAMA

Visszaesőként 12 évi börtönbüntetésre ítélték az a Tolna megyei férfit, aki egy kapával verte agyon sógorát. Az ügyész három nap gondolkodási időt kért, a vádlott ügyvédje enyhítésért fellebbezett, illetőleg az emberölés halált okozó súlyos testi sértésre minősítését kérte.

A 43 éves szekszárdi lakos feltételesen szabadult fegyházbüntetéséből, húga szállást, sógora munkát adott neki. A férfi 2005. július 25-én a szekszárdi Bakta-tetőn lévő tanyán összeveszett sógorával, majd verekedni kezdtek. A vádlott dulakodás közben hanyatt lökte az áldozatot, majd kapával összeverte a felsőtestét, amelynek következtében a sértett többszörös bordatörést szenvedett, mindkét lába és jobb combcsontja eltört. A mozgásképtelenné vált férfi jobb tüdeje összeesett, a lágyrészek bevérzése miatt sokkhatás következett be.

A vádlott ezt követően magára hagyta a tehetetlen, vérző férfit, s csak két nap múlva szólt a testvéreinek. A mentők akkor már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!