Hírek

2007.07.13. 15:53

Terefere a zsírcsatáról: Alexandra vagy Norbi a jobb

Magyarország első szórakoztató hetilapja, a Terefere legfrissebb, második lapszáma igencsak bővelkedik az érdekesebbnél érdekesebb hírekben

BAMA

Magyarország első szórakoztató hetilapja, a Terefere legfrissebb, második lapszáma igencsak bővelkedik az érdekesebbnél érdekesebb hírekben, olvasnivalókban. A címlapsztori ezúttal Alexandra és Norbi vetélkedője, ahol a fődíj 20 millió forint – az nyeri el, aki a legjobb testtel távozik a TV2 legújabb, 12 héten át tartó valóságshowjából. A fitnesz nagyjairól, az új műsorról, a versenyben résztvevő tizenkét dundi válogatásáról olvashat a szórakoztató hetilapban. Közben pedig tippelhet, tesztelheti saját hitét, bizalmát.

S ha már a tippeknél tartunk: a sztárok drága szenvedélyét is megismerheti a Terefere olvasója. Van, aki játszva költi a pénzt (pókerezik vagy kártyázik), van, aki sztárdoki kése alá fekszik, hogy fizethessen.

Mekkora ágy kell a kultúrált erotikát szem előtt tartó ezüstlakodalomig vezető úthoz? Eláruljuk: szélességben az átlagos duplája. Legalábbis a Balázs–Korda házaspárnál ez vált be. No és persze sok egyéb, ami kiderül a Tereferéből. Akárcsak a top sztárgázsik elképesztő összege, a legutóbbi luxuspartik hangulata.

A Terefere rejtvényrevüjével pedig nem csak szórakozhat, hanem szert tehet némi készpénzre, wokra (gömbölyű fenekű kínai serpenyőre) és praktikus strandszékre. Aztán gondolatban andaloghat a török riviérán, megismerkedhet a japán masszázzsal, szakértőink tanácsaival, asztrológusunk előrejelzésével, vakációs megoldásokkal, a fehér nadrág praktikus divatjával, pompás receptekkel.

Ezek is érdekelhetik