Hírek

2007.11.26. 09:13

Örülhetnek a szegediek

A hatodik csoportmeccsét is megnyerte, így százszázalékos teljesítménnyel jutott a legjobb 16 közé a Pick Szeged a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.

BAMA

Szombaton a szegediek már abban a tudatban léphettek pályára, hogy mindenképpen csoportelsÕk, csak a hibátlan mérleg volt a tét számukra. Le is gyÕzték a vendég fehérorosz Meskov Bresztet 33-24-re. Érdekesség, hogy a találkozó során köszöntötték Talmácsi Gábort, a gyorsaságimotor-sport történetének elsÕ magyar világbajnokát, aki tiszteletbeli csapattag lett. A Tisza-partiak csoportjából a Pick Szeged és a szlovén Velenje került be a legjobb 16 közé, ahol négy négyes csoportban folytatódnak a küzdelmek. A Szarajevo a KEK nyolcaddöntÕjébe esett viszsza, míg a Breszt búcsúzott az európai porondtól. Vladan Matics, a Szeged edzÕje elégedett volt. „Az elsÕ félidÕ után felÕröltük ellenfelünket, és biztosan nyertünk” - nyilatkozta a szakvezetÕ.

Csalódottak a veszprémiek, nekik a továbbjutáshoz az kel- lett, hogy a szlovén Celje ne verje meg a már továbbjutott és a sérülések, betegségek miatt tartalékos német Gummersbachot. Megverte, méghozzá egy góllal, 28-27-re, ezért ez a két együttes jutott tovább, a Veszprém a KEK-ben folytathatja. A Reykjavík kiesett. A BL és a KEK sorsolását kedden tartják Bécsben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!