Hírek

2008.04.29. 15:38

Mark és Tomi kalandja a kagylókkal

Ausztráliában „A stáb Ausztráliában” című műsorának felvételei közben az Anti Fitness Club énekese félelmetes kalandba keveredett egy tengeri óriással.

H.R.

Tomi és Mark búvárkodtak, hatalmas teknősökkel úsztak. Tomi egy méretes kagylót pillantott meg a tenger alján, és kíváncsiságán nem tudott uralkodni. Amikor megpróbálta megérinteni a nyitott kagylót, az rögtön összecsukta a héját, és majdnem levágta a zenész ujját.

– Nagyon megrémültem, és azonnal felúsztam a víz színére- emlékezett vissza Tomi. - Sosem gondoltam volna, hogy egy kagylóban ekkora erő van. Szerencsére más veszélyes állattal nem kerültem testközelbe, a kagylókat pedig mostantól kizárólag a tányéromon piszkálok.
Mark ezek után nem merészkedett a tengeri kagylók közelébe, inkább csak a parton gyűjtögette a már nem élő állatok egykori házait.

Néhány szép darabot a hátizsákjában próbált hazahozni, ám az úton a barátainak feltűnt, hogy meglehetősen rossz illat veszi körül az ifjú énekest. A csípős beszólások után sem értette Mark, hogy honnan eredhet a kellemetlen szag, és csak órákkal a kagylógyűjtés után, egy ajándékboltban jött rá, hogy az egyik állatot élve tette a zsákjába, az pedig nem bírta a hosszú utazást, és életét veszítette. Az énekes döbbenten dobta el a hátizsákot, és megfogadta, hogy legközelebb jobban megnézi, melyik kagylónak van még lakója.

– Nagyon szeretem az állatokat, és valósággal bűntudatom volt, hogy megöltem egy kagylót –mesélte Mark. – Szerencsére így is sok szép emléket őrzök az utazásról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!