Hírek

2008.11.08. 12:02

Baseballütőkkel támadtak a helyi buszra Orosházán

Nem mindennapi, akciófilmekbe illő jelenetsor tanúi voltak pénteken fényes nappal az orosházi buszpályaudvar, illetve később a 2-es helyi busz utasai.

BEOL

Fél egy körül egy, az orosházi buszmegállóban álló férfihoz odament ismerőse, aki egy korábbi tartozás megadását követelte, ennek nyomatékot adva ököllel fejbe is ütötte. A földre esett sértett kabátjából az elkövető kivett százezer forintot, majd a megállóba érkező 2-es helyi  buszjáratra felszállt. A sértett négy ismerősét telefonon értesítette a történtekről, akik gépkocsival a busz után indultak.

Szentetornya belterületén a gépkocsival a busz elé fordulva a járművet megállították, majd a baseballütőkkel felfegyverkezett férfiak a buszra  felszálltak, és onnan a pénz visszaadását követelve lekényszerítették  a korábbi támadó, akit meg is rugdostak, illetve baseball ütőkkel ütlegelték. A verekedésnek a kiérkező járőrök vetettek véget, a rendőrség mind az öt férfit őrizetbe vette.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!