Hírek

2008.11.22. 18:52

Megnyílt Budapest második legnagyobb sportközpontja

Fitparádéval megnyitotta kapuit a főváros XII. kerületében a Sportmax sport-, szabadidő- és rendezvényközpont, amely négymilliárd forintos önkormányzati beruházással valósult meg.

BAMA

[caption id="" align="aligncenter" width="460"] Fitparádéval avatták a budai Sportmaxot.
[/caption]„Miközben országszerte tucatjával zárják be a sportlétesítményeket, mi megépítettük ezt a 13 ezer négyzetméteres komplexumot, amely Budán a legnagyobb, a fővárosban pedig a Papp László Sportaréna után a második legnagyobb sportközpont” – jelentette ki a sajtótájékoztatón Pokorni Zoltán kerületi polgármester. Hozzátette: az év végére ráadásul várhatóan tető alá kerül a külső, 33 méteres medence is.

A 2003 és 2007 között Debrecenben megrendezett, ezúttal két nap alatt negyven sportversenyt felvonultató Fitparádé fővédnöke, Deutsch Tamás kiemelte: a Sportmax bizonyítja, hogy a fontos dolgokról nem beszélni kell, hanem cselekedni.

A Csörsz utcai létesítmény avatóprogramjának első napján, szombaton került sor Timea Majorova világbajnok szlovák fitneszsztár jelenlétében – aki 2001-ben éppen a szomszédos Kongresszusi Központban szerezte meg a vb-aranyat – a FitModel World versenyre, továbbá a Nemzetközi Szkander Openre és a Pump and Run nevű erőpróbára. Vasárnap pedig több kategóriában testépítő-, valamint fekvenyomó-bajnokság a program. A rendezvényre a gyerekek, a nyugdíjasok és a kerületiek ingyen juthatnak be.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!