Hírek

2008.11.26. 14:29

MSZP: jövőre közel félmilliárddal jut több az ifjúságnak

A keddi parlamenti szavazások után, illetve a költségvetés december 15-iki várható elfogadásával 2009-ben 400-500 millió forinttal több forrás jut az ifjúságnak, mint az idén

BAMA

A keddi parlamenti szavazások után, illetve a költségvetés december 15-iki várható elfogadásával 2009-ben 400-500 millió forinttal több forrás jut az ifjúságnak, mint az idén - mondta Török Zsolt szocialista országgyűlési képviselő szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

A kormánypárti politikus farizeussággal vádolta meg a Fideszt, mivel az ellenzéki párt ifjúsági szervezete, a Fidelitas több vezetője nemmel szavazott a gyermek- és ifjúsági alapprogram 200 millió forintos többlettámogatására, miközben - tette hozzá - azt állítják, hogy kevés költségvetési pénz jut a fiataloknak.

Török Zsolt hozzáfűzte: a szocialisták kedden megszavazták azt az ellenzéki javaslatot, ami alapján jövőre százmillió forinttal több jut drogmegelőzésre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!